Neuróza z konfliktu s nejlepší kamarádkou

Neuróza z konfliktu s nejlepší kamarádkou

Maminka jedenáctileté slečny se mi svěřila, že strávila s dcerou půl dne v nemocnici kvůli bolestem břicha a pocitu na zvracení. Nic jí ale nenašli. Před začátkem problémů měla ale slečna konflikt s nejlepší kamarádkou.

V dalších dnech bylo slečně pořád špatně, hlavně ráno, když měla jít do školy, navíc přišly ještě výhrůžky od kamarádčiny starší a asi o 30 kilo těžší sestry. Strach a jeho projevy byly na místě. A „překvapivě“ na velikonoční prázdniny ranní nevolnosti přešly a vrátily se s návratem do školy.

Dá se to nějak energeticky nenásilně vyřešit?

Když jsem se na obě slečny podívala, byl jejich vztah hoooodně nevyvážený. Slečna s nevolnostmi byla jasná silná, celkem ničím nezatížená. Za to její, nyní útočící, kamarádka jakoby neměla žádnou vlastní energii a kompletně ji vysávala. Leklá ryba bez vlastního zdroje.

Nejdřív jsem proto jejich spojení přerušila, vyčistila a zaplnila rány v místě spojení a v auře. Celou jsem ji pak obalila do ochrany z kovového zrcadla, aby se od ní cokoli dalšího případně odrazilo. Další ráno bylo bez problému se zvracením a po návratu ze školy „v pohodě, no problem„.

Slečny už se zase kamarádi, ale podle maminky už to má její dcera víc na háku.

Slečna sama o ničem nevěděla a neví do teď. Takže placeno efekt a pocit „jsem chráněná a v bezpečí“ můžeme vyloučit. Jedinou změnou bylo jejich rozpojení, vyčištění a vytvoření ochran.

Jak se dá pracovat s člověkem bez jeho souhlasu? S vyššími stupni Reiki je to možné po domluvě s Vyšším Já. Pokud Reiki nepřijme, třeba proto, že právě tenhle způsob života je životní lekcí Duše, pak se mi propojení nepodaří a energie se vrátí.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *