Objev sílu svého Ženského sebevědomí a změň svůj vlastní život!

Objev sílu svého Ženského sebevědomí a změň svůj vlastní život!

Co kdybys….

… byla spokojená ve svém těle?

… dokázala ve správnou chvíli říkat ANO a NE bez pocitu studu a výčitek?

… věděla, jak se ocenit, aniž by ses užírala pocitem, že si to nezasloužíš?

bys věděla, kterým směrem se ubírat a přitom nebyla ostatními odrazovaná a odsuzovaná?

se cítila dobře a podporovaně i v oblečení, které nosíš?

si mentruaci užívala, nebo při ní alespoň netrpěla?

… věděla, že I TY MŮŽEŠ cokoli, cokoli potřebuješ?


Denně se v médiích, v práci i v nejbližší rodině setkáváme s obrazy žen, které jsou nám prezentované jako nezbytné ideály, ale zapomínáme na to nejdůležitější – náš vlastní hlas, svůj vlastní život a svou pravou podstatu. Takový život nám ale pak právem nedává smysl, nebaví nás a nezdravě nás vyčerpává.

Proto pro Tebe máme připravný nový kurz, který je mostem k sebeobjevení a posílení sebevědomí. Při našich společných setkáních se spolu s dalšími ženami, které stejně jako Ty hledají svou pravou identitu a směr, vydáme najít co nejvíce drobných každodenních krůčků vedoucích k osobnímu sebevědomí a vlastní cestě životem. Společně prozkoumáme nejen obraz ženy vnucovaný společností, ale podíváme se hlouběji do sebe, abychom objevily naše Pravé Já.

Nejsi si hned jistá, jestli je kurz pro Tebe?

Poznáváš se v úvodních tvrzeních? Nebo bys dokonce mohla přidat řadu dalších? Ano, nebudeme nikomu tvrdit, že my se s takovým vnitřním nastavením i vnějšími požadavky okolí nikdy nesetkaly. Naopak. Ale také víme, že z nich vede cesta ven každodenními maličkostmi i velkými odvážnými kroky. Náš nový kurz je tu proto pro každou ženu, která se cítí unavená rutinou, hledá svůj vlastní nebo i hlubší smysl života a touží po skutečném spojení s dalšími ženami, které ji chápou nejen proto, že mají podobné pocity a životy, ale také a právě pro to, že jsou to ženy. Je pro vás všechny, které máte srdce otevřené změně a věříte ve svoji vlastní vnitřní sílu. Jen ji najít a naučit se ji používat!

Jak bude kurz probíhat?

Kurz se skládá ze čtyř setkání během září až prosince 2024 ve Studiu Prostor, ve kterém budeme společně prostřednictvím meditací, diskusí i praktických cvičení objevujovat a posilovat vědomí sebe sama každé z nás. Pod vedením zkušených lektorek se naučíte, jak přijmout sebe sama ve svém nejlépší kvalitě, rozpoznat svou jedinečnou hodnotu a promítnout ji do každodenního života.

Chceš se přidat? Rezervuj si termíny

  • 14. září
  • 19. října
  • 23. listopadu
  • 14. prosince

Čemu se budeme při každém setkání věnovat?

Kurz bude opravdu komplexní, věnovat se budeme běžný každodenním oblastem, sebepoznání i sebepéči, drobným i odvážným krokům, které Ti v každodenním životě i celkově pomohou cítit se svá a nestydět se za to, nemít výčitky svědomí, ani se neubíjet snahou každému a vždy vyhovět. V každém ze čtyř setkání nás čeká trocha

  • sebepoznání
    společně si zmapujeme obraz současné ženy tak, jak ji vnímáme my, naše okolí i celá společnost a připravíme se na to, jakou vlastně ženou chceme každá z nás být;
  • tipů pro každodenní péči 
    naučíme se jednoduché, ale účinné způsoby, jak se o sebe starat, zlepšit svou samocit a vnímání vlastní hodnoty;
  • podpora a společenství
    stane se součástí komunity lidí, kteří sdílí vaše hodnoty a touhy po osobním růstu a zdraví.

Každé ze čtyř setkání se věnuje konkrétní oblasti ženského života v každé ze tří základních oblastí jedince, tedy

Duch – Duše – Tělo

Zaměříme se jak na věci hmotné – třeba vzhled, správná péče o pleť či volba oblečení a jídla, ale i více duchovní, které nám v každodenním životě pomáhají, ať už je to vnímaní osobních průvodců, nebo třeba vnímaní finanční hojnosti z pohledu našeho vnitřního nastavení.

Z každého setkání si také odneseš nejen prožitky a jednoduché pomůcky, ale často také vlastní výrobek, nejčastěji kresbu nebo koláž. O nás také každá přítomná žena na každém setkání dostane zcela konkrétní symbolický dárek, který může každý den ke své radosti a růstu využívat.

Se spoustou problému se ale těžce svěřujeme před ostatními, navíc během přesně vymezeného času našeho setkání. Proto pro Tebe během čtyř měsíců trvání celého kurzu budeš od nás mít k dispozici také naši osobní podporu a budeš moci řešit své otázky a každodenní situace. Nemusíš tak čekat až na termín dalšího setkání a ptát se nás před ostatními.

Připoj se k nám a objevte sílu vlastního Ženského sebevědomí

Nenech se dál omezovat strachem z neznáma nebo vlastními pochybnostmi. Tvůj život je drahocenný a i Ty si zasloužíš žít ho s plným sebevědomím a radostí. Připoj se k našemu kurzu a společně otevřeme dveře Tvému novému Já, novým možnostem, hlubšímu pochopení sebe sama a nekonečnému zdroji sebelásky.

To vše od nás získáš jen za…

… 5 225,-

Co všechno?

Samotný kurz, sebepoznání a osobní zkušenost, spoustu nástrojů pro zlepšování každodenního života

Hodnotné dárky v celkové ceně více než 1500,-

Pracovní listy, hand-outy

Naši osobní podporu i mimo čas vymezení pro setkání – nepočítaně 🙂

Tvůj první krok k sebevědomějšímu životu začíná dalším tlačítkem.


Kdo Tě bude kurzem provázet?


Kurz na čtyři měsíce je pro Tebe moc? A co takhle krátká ochutnávka?

Věříme, že připojit se rovnou do čtyřměsíčního kurzu chce odvahu. Když ale nevíš, do čeho jdeš a s kým, většinou odvahy není dost. A co si to s námi nejdřív jenom vyzkoušet?

I pro tenhle případ máme řešení: půldenní setkání

Jsem žena a je to tak v pořádku,

ve kterém si budeš moct vyzkoušet náš přístup, relaxační i sebepoznávací techniky, které Ti mohou hned po kurzu pomáhat lépe vycházet sama se sebou, i s ostatními, být každý den víc a víc spokojená a sama sebe víc poznat i projevovat.

Ochutnávkový kurz Jsem žena a je to tak v pořádku bude probíhat
– ve Studiu Prostor
– v sobotu 18. května
– a 24. srpna 2024
– od 10 do 16 hodin

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *